Sobe

Mnoge vrhunski dizajnirane sobe u hotelu Nomad imaju najbolji pogled na Babin do. Predivni obrisi će Vas dočekati pružajući osjećaj spokoja i planinskog duha.

Posebna pažnja je posvećena svakom djeliću sobe, stavljajući želje i potrebe gosta u prvi plan. Gostima je na raspolaganju 51. soba, a svaka od njih čini da poželite vratiti se ponovo.

Max. kapacitet 2 osobe

Soba sa pogledom na ulicu i planinu

Dvokrevetne sobe sa pogledom na ulicu i planinu su veličine 29 m2. Idealan su izbor za parove, ali i samce koji žele nezaboravno zimsko iskustvo. Na svakom spratu se nalazi šest soba ovog tipa s pogledom na ulicu, kao i po dvije sobe s pogledom na planinu.

Max. kapacitet 4 osobe

Soba sa pogledom na šumu i na stazu

Soba sa pogledom na šumu i stazu je veličine 33m2. Sadrže dva kreveta za odrasle i dva dodatna kreveta. Na svakom spratu se nalaze po tri sobe s pogledom na šumu, a tri s pogledom na stazu/planinu, Ukoliko dolazite na zimovanje sa djecom, ovaj tip soba je definitivno najbolja opcija za porodicu jer sadrži dva kreveta za odrasle i dva kreveta za djecu.
soba sa pogledom na stazu hotel Nomad Bjelašnica

Max. kapcitet 3 osobe

Lux soba sa pogledom na stazu

Pogled koji se pruža na stazu čini ovaj tip sobe najprivlačnijim za planinski odmor. Odabirom sobe sa pogledom na šumu i stazu posjećujete najinstagramičnije mjesto na Bjelašnici. Sobe su veličine 33m2 i namijenjene su za dvije odrasle osobe ili dvije odrasle osobe i jedno dijete.

Max. kapcitet 4 osobe

Soba sa odvojenom spavaćom sobom

Jedinstvena luksuzna soba pruža odvojenu spavaću sobu te dodatna dva kreveta u drugom dijelu. Na svakom spratu se nalazi jedna ovakva soba sa pogledom na šumu.

Rezervacije