Dolazak
Broj noćenja

više o hotelu...

Priroda u dobrom društvu

Čist planinski zrak, pogled na bajkovite padine Bjelašnice, beskrajne šetnje njima, skijanje, ukusna hrana, druženje… Zvuči dobro, zar ne?!

Sve to, pa i mnogo više, donosi Nomad, novi wellness&spa hotel koji je smješten neposredno uz skijašku stazu ove planine. Objekat u svom sastavu ima 51 dizajniranu hotelsku sobu.

O nama

Svaki, pa i najmanji detalj, uključujući i njegov naziv, pažljivo je osmišljen. Među nama danas žive moderni nomadi. Oni misle brže i jasnije od “običnih turista”, žele dosegnuti dalje i živjeti uzbudljivije. Osjećati se dobro i slobodno, poput naših dalekih predaka.

A to mogu jedino kada se kreću, putuju, prihvataju izazove, upoznaju nova mjesta i ljude te stvaraju nove konekcije. Oni traže udoban smještaj, dobru hranu, čistu prirodu, zanimljivu lokalnu kulturu i dobru internet konekciju. Ako ste se pronašli u ovom opisu, Hotel Nomad na Bjelašnici je odgovor na sve Vaše želje.

O nama

Kad je riječ o našem hotelu, ništa nije prepušteno slučaju. Raznovrsni sadržaji za moderne nomade svih generacija pozicioniraju Bjelašnicu kao poželjnu destinaciju tokom cijele godine. Spojiiti ugodno s korisnim imperativ je onih koji znaju šta žele u modernom svijetu. Sve što Vam je potrebno, pronaći ćete u hotelu Nomad, mjestu koje inspiriše da provodite vrijeme u zdravom okruženju. Udoban smještaj u atraktivnom ambijentu, direktni izlaz na ski stazu, wellness&spa, gastro pub, restoran i konferencijski prostor samo su neki od sadržaja.

O nama

Priliku za rad i profesionalni razvoj u hotelu Nomad je dobilo oko 60 zaposlenika. Kako bi svoju ponudu učinili cjelovitom te podržali i promovisali lokalne proizvođače, hotel će u svakodnevnom poslovanju nastojati koristiti što više autentičnih proizvoda s Bjelašnice, što daje dodatnu vrijednost Vašoj posjeti.

Telefon
E-Mail:
Radno vrijeme
8 - 16h