Dolazak
Broj noćenja

Ostale usluge

Dobrodošli u Hotel Nomad! Kako bi Vaš boravak u hotelu Nomad bio što bezbrižniji i ugodniji, naše ljubazno osoblje na recepciji stoji Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, a rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam oko rezervacije dodatnih usluga. Ovdje ćemo vam predstaviti neke od dodatnih pogodnosti koje smo pripremili kako biste uživali u nezaboravnom boravku na Bjelašnici.

Punjač za električne automobile

Ako putujete električnim automobilom, na raspolaganju vam je naša punionica za električne automobile. Napunite vaš automobile potpuno besplatno. Briga o okolišu je važna i mi se trudimo da budemo ekološki odgovorni.
Ostale Usluge

Prostorija s društvenim igrama

U sklopu hotela možete da besplatno uživate u društvenim igrama. Rezervišite na recepciji svoj termin za bilijar salu, stolni nogomet ili stolni tenis. Okupite prijatelje i porodicu i uživajte u partijama omiljenih igara.
Ostale Usluge

Električne bicikle

Za sve ljubitelje aktivnog odmora i istraživanja prirode, nudimo vam električne bicikle koje će vam omogućiti da istražite prekrasne staze i planinske puteve Bjelašnice. Ovo je savršen način da se povežete s prirodom i istražite okolicu.
Ostale Usluge

Skijačnica

Hotel Nomad je jedini SKI In i SKI Out hotel na Bjelašnici koji se nalazi 100 metara od šestosjeda što mu omogućava da svaka soba posjeduje svoj ormarić za skijašku opremu koji se grije.
Ostale Usluge

Parking

Parking ispred hotela je dostupan svim našim gostima i omogućava vam praktičan pristup hotelu bez dodatnih troškova. Ukoliko želite dodatnu sigurnost i zaštitu vašem vozilu tokom vašeg boravka nudimo opciju korišćenja garaže koja iznosi 20 eura dnevno.
Ostale Usluge
Telefon
E-Mail:
Radno vrijeme
8 - 16h